Laat je inspireren op het Congres Kleinschalig Zorgen

Events
Laura van Elst

Hoe bied je nog betere zorg binnen een kleinschalige woonvoorziening? En hoe houd je het werk leuk, het niveau hoog en de kleinschaligheid intact? Dat zijn vragen waar je dinsdag 16 april tijdens het Congres Kleinschalig Zorgen antwoord op krijgt. De Herbergier is present en geeft je een kijkje in het huiselijke wonen van dit kleinschalige woonconcept.

Met de opening van de eerste huizen in 2007 was de Herbergier het eerste kleinschalige woonzorgconcept voor mensen met geheugenproblemen. 12 jaar na dato telt Nederland zo’n 41 Herbergiers die streven naar een huiselijke, vertrouwde en veilige sfeer, waarbij bewoners hun leven zo normaal mogelijk kunnen voortzetten. Ondertussen is het aantal kleinschalige wooninitiatieven gegroeid en heeft de Herbergier ook niet stil gestaan. Ontdek de ontwikkelingen tijdens het Congres Kleinschalig wonen in Reehorst te Ede.

Programma

Tijdens het congres krijg je praktische handvatten mee om jouw kleinschalige instelling zo succesvol mogelijk te maken. Je gaat naar huis met inspiratie en ideeën die je dagelijks in de praktijk kan toepassen. De vorige congreseditie leidde al tot enthousiasme. ‘‘Ik heb veel handvatten gekregen om mee te nemen naar de werkvloer’’ en ‘‘Ik heb mijn kennis weer opgefrist’’, vertellen enkele bezoekers.

Leer meer over de laatste ontwikkelingen rond kleinschalig wonen & zorgen en over diverse organisatievormen. Ook ontdek je hoe je bewoners met dementie in beweging krijgt en hoe jijzelf als goede spil in het netwerk van een bewoner kan fungeren. Bekijk het volledige programma hier >>.

Kijkje in de woonkamer

Het Congres Kleinschalig Zorgen wordt dinsdag 16 april in Reehorst te Ede gehouden. Alvast in de stemming komen? Waan je dan in de woonkamer van Herbergier Vlijmen tijdens een muziekochtend.

HerbergierVerbindt: ''Zingen in de Herbergier is een verademing''

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!