Meer werkplezier? Bekijk dan deze jobs in de Herbergier

Werken
Laura van Elst

Werkplezier in de zorg is een speerpunt in het debat over personeelstekorten. Dat meldt Skipr woensdag. Daarom staat werkplezier bij de Herbergier al jaren hoog in het vaandel. Ontdek hieronder de mening van medewerkers en bekijk diverse vacatures.

Waarom werken in een Herbergier? Simpelweg omdat je in een Herbergier kan werken met plezier. ‘‘De kracht zit ‘m in het feit dat deze plek dubbel zoveel personeel telt dan in de reguliere zorg, wat de werkdruk verlaagt. En er heerst hier weinig bureaucratie’’, vertellen zorgondernemers Wim en Carla van Herbergier Heythuysen. En dat vertaalt zich naar blije medewerkers, aldus een onderzoek onder medewerkers van 34 Herbergiers. Zij drukten hun werktevredenheid uit in een gemiddeld rapportcijfer van 8,4.

‘‘Ik heb het nog nooit zo goed gehad’’

Peter werkt zo’n 3 jaar in Herbergier Doetinchem als zorgassistent. Jarenlang heeft hij als bloembinder gewerkt, totdat hij de switch naar de zorg maakt. In de Herbergier is hij helemaal in zijn nopjes. ‘‘Ik heb het nog nooit zo goed gehad. Je voelt je hier meteen thuis’’, vertelt hij. Zelf noemt hij zich een manusje van alles, een duizendpoot. ‘‘Geen gesprek en dag is hetzelfde.’’

Henriette is medewerker in Herbergier Emmen. Zij vertelt dat de kleine dingen het fantastisch maken. ‘‘Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, al voelt het niet als werken. Elke dag wordt er gelachen.’’ Glenn, stagiair in Herbergier Hellevoetsluis is het daarmee eens. ‘‘Het is een combinatie van lachen, gieren, brullen en persoonlijke zorg verlenen.’’ Wil jij ook persoonlijke zorg verlenen in een gezellige en geborgen omgeving? Bekijk dan onderstaande vacatures.

Verzorgende IG & stagiaire Herbergier Dronrijp

In Herbergier Dronrijp werkt een team enthousiaste medewerkers met passie en toewijding om de gasten een warm thuis te bieden. Binnen dit team is er per direct een plek vrij voor een verzorgende IG voor 24 tot 32 uur per week. Meer weten? Kijk hier >>.

Daarnaast is er een leerzame stageplek beschikbaar voor een Helpende/Verzorgende IG. Wil jij zorgen vanuit jouw hart? Kijk dan hier >>.

Vakantiekracht Herbergier Zoetermeer

Leuk werk, fijne collega’s, gezellige bewoners en zorgen zoals de zorg bedoeld is. Waar wacht je nog op? Neem een kijkje op Herbergier Zoetermeer voor een leuke job als vakantiekracht.

Woonzorgbegeleider & verzorgende IG

Herbergier Gouderak zoekt een verzorgende IG en een woonzorgbegeleider voor 20 tot 24 uur per week. ‘‘Ben jij een verzorgende met een hart voor ouderen, die tegelijkertijd professioneel kan denken en handelen? Solliciteer dan direct’’, schrijven zorgondernemers Hanneke en Gert. Benieuwd? Bekijk dan beide vacatures hier >>.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!