Ondernemers én bewoners Herbergier Vlijmen tekenen bij

Jan en Hester tekenen bij voor de tweede termijn
Uit de huizen
Jan de Gier

Hester en Jan van den Berg zijn de ondernemers van Herbergier Vlijmen en verlengden vorige week hun contract. Maar het echtpaar was niet de enige die een handtekening zette. “Het wel of niet doorgaan vinden wij een hele belangrijke beslissing. Daar wilden we ook onze bewoners bij betrekken.”

Bij de start van een Herbergier wordt een contract voor 5 jaar afgesloten tussen de zorgondernemers en De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de Herbergier-formule. Tijdig wordt de balans opgemaakt en besluiten de ondernemers om wel of niet door te gaan. Voor de één een formaliteit, voor de ander een moment om uitgebreid bij stil te staan.

 

“Het wel of niet doorgaan vinden wij een hele belangrijke beslissing”, zo zeggen Hester en Jan. “Daar willen we gewoon iedereen bij betrekken, hier op de plek waar we 24 per dag met elkaar samen zijn. We hebben onze bewoners verteld dat wij heel graag willen doorgaan. Maar mocht iemand daar anders over denken, dan mag dat ook gezegd worden.”

Op naar 5 mooie Herbergier jaren

Maar dat gebeurde niet. Nadat de officiële documenten getekend waren ging er dan ook een A4’tje rond waar iedereen een handtekening op kon zetten. Met ter afsluiting thee met wat lekkers. Kortom: een hele mooie manier om te vieren dat het vertrouwen in elkaar groot is.

Gefeliciteerd allen en op naar 5 mooie jaren!

[Bekijk hieronder een aantal foto's. Meer zien kan in het fotoalbum op de site van Herbergier Vlijmen]

Wil jij net als Jan en Hester ook een liefdevol thuis bieden aan 16 mensen met geheugenproblemen? We zijn doorlopend op zoek naar kandidaten. Ontdek de mogelijkheden tijdens één van onze informatiemiddagen, eerstvolgende in Herbergier Tilburg. Aanmelden kan hier!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!