Herbergiers met een kamer beschikbaar voor nieuwe bewoners

Herbergier Heerde
Uit de huizen

In Herbergiers Heerde, Olst, Gees, Oudenbosch, Wognum, Bartlehiem, Dronrijp, Scherpenzeel, Nieuw-Vennep en Vught zijn momenteel appartementen vrij. Een Herbergier is een kleinschalige woonvoorziening voor 16 mensen met dementie. De bewoners en de verantwoordelijke zorgondernemers wonen er op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen. Korte communicatielijnen, warmte en persoonlijke aandacht staan er centraal. Wilt u weten of er in uw regio een plaats beschikbaar is voor uw dierbare, kijk dan op de vestigingspagina.

Herbergier Nieuw-Vennep (Noord-Holland)

Aan de rand van Nieuw-Vennep vindt u onze Herbergier. Deze is gevestigd in een monumentale stolpboerderij. Het pand is volledig gerenoveerd, zodat het gebouw volledig is aangepast aan de eisen van deze tijd. Het besloten erf van de woonwijk achter de Herbergier en de samenhorigheid maakt dat de bewoners betrokken worden bij buurtaangelegenheden en voor onze buren bekende gezichten zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de zorgondernemers van Herbergier Nieuw Vennep.

Herbergier Wognum (Noord-Holland)

Herbergier Wognum ligt aan de Kerkstraat in Wognum en is goed bereikbaar vanaf de A7 vanuit onder andere Hoorn, Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen en Den Helder. Een klein winkelcentrum in de dorpskern ligt op loopafstand zodat de bewoners zelf of onder begeleiding naar de winkels kunnen gaan, een ijsje halen bij de warme bakker of een drankje drinken op het terras van het dorpscafe Stam. De kamers zijn sfeervol  en beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel (rolstoel toegankelijk / geschikt). De kamers kunnen naar eigen wens en smaak worden ingericht. Er is o.a. een appartement beschikbaar voor een echtpaar. Voor vragen kunt u contact opnemen met Herbergier Wognum.

Herbergier Gees (Drenthe)

Herbergier Gees biedt vijftien appartementen voor mensen met dementie. De ruime opzet dankt de Herbergier aan haar vroegere bestemming: het was ooit een melkfabriek en korenmalerij, met veel grond om het pand. De bewoners van Herbergier Gees hoeven niets en volgen hun eigen ritme; alles is gericht op een goed leven. Verwanten en vrienden zijn altijd welkom en kunnen als ze dat willen rustig een hapje mee eten. Er zijn op dit moment twee kamers vrij. Een kamer op de eerste verdieping ( plusminus 35 m2) en een middengroot appartement op de begane grond (plusminus 50 m2). Beiden zijn aan de voorzijde van onze Herbergier gesitueerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de zorgondernemers van Herbergier Gees.

Herbergier Maria Vught (Brabant)

In januari 2023 openen twee naast elkaar gelegen Herbergiers op één locatie op het terrein van Reinier van Arkel op Landgoed Voorburg, in Vught. Herbergier Maria is een huis waar een warme, persoonlijke en uitnodigende sfeer centraal staat, en welke aan 19 bewoners met dementie een thuis zal bieden. In deze nieuwe Herbergier zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de zorgondernemers van Herbergier Maria Vught.

Herbergier Jozef Vught (Brabant)

Ook Herbergier Jozef Vught opent in januari 2023 de deuren voor bewoners met dementie, Deze Herbergier zal zestien kamers tellen. Iedere kamer is voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De mooie lichte kamers variëren in grootte van 29 tot 43 m2 en hebben een prachtig uitzicht over het park. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de zorgondernemers van Herbergier Jozef Vught.

Herbergier Oudenbosch (Brabant)

Herbergier Oudenbosch is een plek waar geleefd, geliefd, geleerd en gewerkt wordt in een sfeer van nabijheid en veiligheid. Waar u zich als bewoner écht thuis voelt en waar u gezien wordt zoals u bent. Het is een plek waar je je als familie, vriend of kennis van de bewoner vertrouwd voelt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de zorgondernemers van Herbergier Oudenbosch.

Herbergier Olst (Overijssel)

Herbergier Olst biedt hun bewoners een nieuw thuis, een thuis waar de bewoner geborgenheid ervaart en zich gezien, gehoord voelt en in tel is. Wij zorgen voor onze bewoners in de breedste zin des woord en staan onze bewoners bij. Samen vormen we een woon- en leefgemeenschap, waarbij de verzorgenden zijn als huisgenoten en haast als familie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de zorgondernemers van Herbergier Olst.

Herbergier Bartlehiem (Friesland)

In Herbergier Bartlehiem is momenteel een appartement vrij. Op deze unieke plek aan de Dokkumer Ee, precies tussen Leeuwarden en Dokkum, wonen mensen met dementie op een zo gewoon mogelijke manier. In deze voormalige zuivelfabriek staat de deur altijd open, en kan bezoek altijd binnenwandelen, net als thuis. Onze bewoners functioneren naar eigen kunnen in eigen tempo. Liefde voor de mens en werken met gezond verstand, daar staan wij voor. Meer informatie? Website: www.herbergier.nl/bartlehiem email: info@bartlehiem.herbergier.nl of mobiel: 06 46141776 (Rineke).

Herbergier Dronrijp (Friesland)

Herbergier Dronrijp is een nieuw verbouwde boerderij en is landelijk gelegen in het mooie Friesland, nabij Leeuwarden. De boerderij heeft een groot buitenterras met vaste barbecue en uitzicht op een volière, een moestuintje en een dierenverblijf met geiten, kippen en konijnen. Wilt u een keer langskomen voor een rondleiding of iets vragen? Neem dan contact op met Herbergier Dronrijp.

Herbergier Scherpenzeel (Gelderland)

Herbergier Scherpenzeel biedt een warm thuis aan 17 bewoners. Samen met ons team medewerkers bieden wij hen een mooie en veilige plek. We zijn gevestigd in het monumentale pand van voormalig hotel restaurant 'De Witte Holevoet' in Scherpenzeel. Momenteel hebben wij een appartement beschikbaar. Bent u geïnteresseerd? Wilt u een vrijblijvend meer informatie of een rondleiding? Neemt u dan gerust even contact met ons op met de zorgondernemers van Herbergier Scherpenzeel.

Herbergier Heerde (Gelderland)

Herbergier Heerde is gevestigd in een monumentale villa uit 1900. Het pand is ruim opgezet, met veel aandacht voor rust en privacy. De Herbergier ligt aan de rand van de bebouwde kom van Heerde. Binnen enkele minuten van de Veluwse bossen, aan de rivier de IJssel met haar prachtige uiterwaarden en de gezellige kernen van Heerde en Epe. Alle kamers in Herbergier Heerde zijn nieuw of recent verbouwd. Iedere bewoner heeft een kamer van 35 tot 50 vierkante meter, met eigen douche, wastafel en toilet. Uiteraard naar eigen wens en smaak in te richten. Op dit moment is er een plekje vrij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de zorgondernemers van Herbergier Heerde.

Delen: