Vacature: toppers uit de zorg gezocht

Werken
Laura van Elst

Ben jij werkzaam in de zorg en op zoek naar voldoening schenkend werk? Neem dan een kijkje bij de Herbergier. Diverse vestigingen door het hele land hebben momenteel vacatures openstaan. Ontdek hier of werken in een Herbergier bij jou past.

De Herbergier is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. In een Herbergier moeten zowel bewoners, medewerkers als bezoekers zich thuis voelen, waarbij iedereen gerespecteerd wordt. Elke locatie wordt door een echtpaar zorgondernemers geleid, dat een hecht team van medewerkers aanstuurt. In de Herbergier draait het niet om onnodige administratieve lasten en targets, maar om goede zorg en persoonlijke aandacht. Hieronder vind je vacatures van 5 Herbergiers die op zoek zijn naar toppers uit de zorg.

Woonzorgbegeleider

Hanneke en Gert van Herbergier Gouderak zijn op zoek naar een Herbergiermedewerker voor 20 tot 24 uur per week. Als medewerker werk je in een gemêleerd team mee aan het ondersteunen van de bewoners. Het werk als woonzorgbegeleider is afwisselend en uitdagend. Medewerkers helpen bewoners met lichamelijke verzorging, boodschappen doen, het verzorgen van maaltijden en activiteiten begeleiden. ‘‘Alles hoort erbij.’’

Ruime PG-ervaring is nodig, ‘‘maar vooral ook veel affiniteit met dementerende ouderen.’’ Hanneke en Gert zoeken naar een gezellige collega met niveau Sociaal Pedagogisch Werk/Hulpverlening (SPW-4/SPH-4) of Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ-4). Je bent tijdens je dienst regelmatig verantwoordelijk voor de medicijnen, waarbij je het medewerkersteam coördineert. Als je nog geen certificaat Medicijnen hebt, is dat niet erg, maar dan moet je wel bereid zijn dat alsnog te halen. Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de geldende CAO. Geïnteresseerd? Bekijk dan hier de gehele vacature. Reageren kan via  gouderak@herbergier.nl.  

Verzorgende IG

Herbergier Gouderak is ook op zoek naar een Verzorgende IG met diploma 3-VIG voor 20 tot 24 uur per week. Ruime PG-ervaring is vereist, maar vooral ook affiniteit met dementerende ouderen. Je diensten zijn gevarieerd en uitdagend. Het team dat voor de 16 bewoners klaar staat, bestaat uit 4 collega’s per dienst. Het willen geven van warme zorg is voor elk teamlid het uitgangspunt. Door het relatief grote team is daar ook tijd en ruimte voor en is de werkdruk lager. 

En wat krijg jij? Een zinvolle baan met gezellige collega’s en arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de geldende CAO. Herbergier Gouderak is gevestigd in het centrum van Gouderak, aan de dijk en vlakbij het pontje over de Hollandse IJssel naar Moordrecht. Geïnteresseerd? Bekijk dan hier de gehele vacature. Reageren kan via  gouderak@herbergier.nl.   

Vlakbij Gouderak ligt ook Herbergier Schoonhoven. Zorgondernemers Jan-Rob en Ingrid zoeken naar medewerkers (verzorgenden niveau 2 en 3) die begrijpen waar Herbergier Schoonhoven voor wil staan. 'Veilig wonen in een leef-, werkgemeenschap die draait om autonomie, ruimte en vertrouwen vanuit liefdevolle aandacht', zo staat er te lezen op hun website. Heb je interesse? Klik hier om hen een mailtje te sturen.

IG/ verpleegkundige

Vind je het leuk om in een kleinschalige setting te werken waar nog echt tijd is voor de bewoners? Dan ben je ook bij Herbergier Boxtel aan het juiste adres. Zij zijn op zoek naar een IG’er of verpleegkundige. Stuur een mail met je CV en motivatie naar zorgondernemers Judith en Peter via boxtel@herbergier.nl. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.  

Vrijwilligers

In het gezellige Harlingen verwelkomen Tom en Ans graag nieuwe vrijwilligers. Hierbij kunnen vrijwilligers bewoners een handje helpen of gezelschap houden. ‘‘Wij vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers plezier hebben in hun werkzaamheden en daarom proberen wij de activiteiten zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen, behoeften, interesses en mogelijkheden.’’ Mogelijke activiteiten zijn koken, het uitlaten van de hond, wandelen met bewoners en het voorlezen van de Bijbel aan bewoners.

Ben jij op zoek naar een sociale uitdaging waarbij je iets voor de ander kan betekenen? Kijk dan verder op de site van Herbergier Harlingen. Reageren kan via harlingen@herbergier.nl.

Wil je van andere Herbergiercollega’s horen hoe het leukste werk in de zorg eruitziet? Lees hier dan de verhalen Werken in een Herbergier: ‘hier kom je thuis’ en Ode aan de werkers in de zorg.