Zorgondernemer worden? Infomiddag 11 januari Oudenbosch

De Herbergier in Oudenboscn
Events
Jan de Gier

Draait de zorg voor mensen met geheugenproblemen voor jou ook om nabijheid en aandacht en wil je hier als zorgondernemer zelf vorm aan geven? Ontdek de mogelijkheden en kom op 11 januari naar Herbergier Oudenbosch. Zorgondernemers Henk en Wendy zoeken opvolgers en we nodigen je van harte uit. Aanmelden kan hier.

Tijdens de infomiddag op 11 januari maak je kennis met het wel en wee in een Herbergier, in het geval van Oudenbosch een huis waar ondernemers Wendy en Henk samenwonen met 16 mensen met geheugenproblemen. Uiteraard krijg je een rondleiding en worden er presentaties gegeven door o.a. iemand van De Drie Notenboomen, franchisegever van de formule Herbergier.

Zorgondernemer: zorg vanuit het hart

Als ondernemer van een Herbergier biedt je dagelijks een warm en liefdevol thuis aan mensen met geheugenproblemen zoals dementie. Op hun website schrijven Wendy en Henk: "Want wij zijn van mening dat onze gasten vrij moeten zijn hun leven zo in te richten als zij dit willen. Of dit nu is lekker van de zon genieten in de serre of een avondje naar het theater. In principe is alles mogelijk. Volop aandacht en huiselijkheid gegeven door onze medewerkers en onszelf als zorgondernemers."

Aanmelden kan hier

Ben je er klaar voor om deze stap te zetten, ben je BIG-geregisteerd en is je partner ook 100% toe aan dit avontuur? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier op de website van Herbergier-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Een week voor de infomiddag ontvang je meer info.

Meer weten over Herbergier Oudenbosch? Neem dan een kijkje op www.herbergier.nl/oudenbosch. En kijk ook op www.dedrienotenboomen.nl/de-herbergier. Hier vind je ook nog andere Herbergiers die net als Oudenbosch op zoek zijn naar overnamekandidaten (Tilburg, Piershil, Grathem & Zoetermeer).

Filmpje: Het leven in een Herbergier

Bijzonder Gewoon: Thuis in de Herbergier

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!