Open huis Herbergier Gees: 14 september

Open Huis in Herbergier Gees
Events
Jan de Gier

Ike en Monique Vastenhoud van Herbergier Gees (Drenthe) organiseren op 14 september een open huis. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Perfecte gelegenheid voor wie een thuis zoekt voor bijvoorbeeld een familielid met dementie.

De Herbergier is gevestigd in de voormalige melkfabriek in Gees. Het huis wordt gerund door zorgondernemers Ike en Monique die er sinds januari 2010 samenwonen met 17 mensen met dementie. "Onze Herbergier biedt een veilige en open woon- en leefomgeving, die voor iedereen te betalen is", vertellen ze.

Een warm thuis in Herbergier Gees

Ike en Monique laten op 27 juli en 14 september graag zien hoe hun Herbergier eruit ziet en hoe zij te werk gaan. “Wij verzorgen onze bewoners, leven met onze bewoners en willen er voor hen zijn en met hen zijn”, vertellen ze. “Onze dag ziet er niet anders uit dan uw dag: wij doen samen met de bewoners de boodschappen, koken en afwassen, doen mee aan de wandelvierdaagse, gaan een ijsje eten in het dorp, een rondje fietsen of een dagje uit. Samen met een team enthousiaste medewerkers zorgen we ervoor dat het de bewoners aan niets ontbreekt.”

Tijdens de open dagen kunnen bezoekers de sfeer proeven, deelnemen aan rondleidingen en wordt dankzij koffie, thee en zelfgemaakte cake ook de inwendige mens niet vergeten.

Wees welkom!

Adres: 

Herbergier Gees

Dorpsstraat 66

7863 PD Gees

Meer lezen en zien kan op de website van Herbergier Gees!

Ook van harte aanbevolen: DIT mooie HerbergierVerbindt-verhaal over een de historie die bewoonster Mina (88) met Herbergier Gees deelt.

Mooi verhaal uit Herbergier Gees

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!