Kamer vrij in Herbergier Dronrijp, Arnhem & Bartlehiem

Vestigingen

De Herbergiers in Dronrijp, Arnhem en Bartlehiem hebben momenteel een kamer vrij voor een nieuwe bewoner. Wees welkom om bij interesse even vrijblijvend contact op te nemen met de zorgondernemers van het betreffende huis.

Ondernemers Ed en Sofie van Herbergier Dronrijp hebben een ruime kamer vrij voor 1 persoon die ook bewoond kan worden door een (echt)paar. “Bent u op zoek naar een warmvolle plek waar zorg in een sfeer van rust, warmte, geborgenheid en respect wordt geboden door ons team van enthousiaste medewerkers”, zo staat er op hun website, “neem dan contact met ons op.”

Ed en Sofie zijn te bereiken via dronrijp@herbergier.nl of 06-17582320 of 06-18551962

Mooie voorjaarsfoto uit Herbergier Dronrijp

(Foto: Voorjaar in Herberbier Dronrijp)

(logeer)Kamer vrij in Herbergier Arnhem

Op zeer korte termijn heeft de Herbergier in Arnhem een (logeer)kamer beschikbaar. Logeer staat tussen haakjes, zo schrijven zorgondernemers Arjen & Nina op hun website, omdat gasten die gebruikmaken van de logeerkamer in veel gevallen uiteindelijk verhuizen naar een ‘normale’ kamer in de Herbergier.

Interesse? Vrijblijvend contact opnemen kan door te bellen met 06-41916019 of een mailtje te sturen naar arnhem@herbergier.nl. Arjen & Nina heten u van harte welkom een kijkje te komen nemen.

Ruime kamer vrij in Bartlehiem

Ook in Herbergier Bartlehiem is ruimte voor een nieuwe bewoner. Oeds en Judith Visser hebben een mooi ruim appartement op de begane grond beschikbaar, gelegen aan de zuidzijde van het pand en ruim 40 m2 groot.  

Oeds & Judith kijken graag samen met hun team naar wat goed is voor hun gasten. “We verlaten daarbij de traditionele wegen”, zo vertellen ze. “We beperken we het papierwerk voor onze medewerkers en op die manier kunnen ze de dingen doen waar ze goed in zijn en wat ze graag doen: Goede zorg bieden aan onze gasten en tijd hebben voor een praatje, een wandeling of het doen van een spelletje.

Wees welkom om even contact op te nemen via bartlehiem@herbergier.nl

Met elkaar genieten in Herbergier Bartlehiem

De beschikbare kamer in Herbergier Bartlehiem

 

Delen: