Plaats beschikbaar in diverse Herbergiers

Uit de huizen
Jan de Gier

Eens in de zoveel tijd plaatsen we een overzicht van Herbergiers die een plek beschikbaar hebben. In dit bericht aandacht voor de open plaatsen in Herbergier Olst, Dussen en Arnhem. Bij interesse kan vrijblijvend contact opgenomen worden met de betreffende Herbergier.

Ook in deze moeilijke tijden staan de Herbergiers klaar voor wie op zoek is naar een warm thuis voor een dierbare. Op diverse plekken is een appartement beschikbaar. Deze zijn allemaal te vinden op de pagina www.herbergier.nl/vestigingen. Vink bij 'Plaats beschikbaar' JA aan en klik op zoeken.

Herbergier Oudenbosch

In het voormalige broederhuis St. Joseph vind je Herbergier Oudenbosch. Daar zetten zorgondernemers Rein en Mario zich elke dag in om samen met hun team "het goede goed te doen." Herbergier Oudenbosch is een plek waar geleefd, geliefd, geleerd en gewerkt wordt in een sfeer van nabijheid en veiligheid. "Waar u zich als bewoner écht thuis voelt en waar u gezien wordt zoals u bent. Het is een plek waar je je als familie, vriend of kennis van de bewoner vertrouwd voelt." Momenteel hebben Rein en Mario een fijn appartement beschikbaar. Interesse in dit warme thuis? Kijk dan hier verder of neem contact op via  oudenbosch@herbergier.nl of bel 06-48364060.

Herbergier Olst 

Wijnand en Mariët zijn de toegewijde zorgondernemers van Herbergier Olst, zie foto boven dit artikel. "Wat wij willen bieden is een nieuw thuis, een thuis waar de bewoner geborgenheid ervaart en zich gezien, gehoord voelt en in tel is", valt te lezen op www.herbergier.nl/olst. Op dit moment is een plek vrij en geinteresseerden worden van harte uitgenodigd om vrijblijvend contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen kan via olst@herbergier.nl of 0570-545343

Herbergier Dussen

"Samen met een veelzijdig team van medewerkers steken we vooral tijd in datgene wat onze gasten nodig hebben: warmte, liefde, aandacht en respect." Dit schrijven ondernemers Paul en Monique op de website van Herbergier Dussen. Hierop staat ook een bericht over het beschikbare appartment van 45 m2 (ook geschikt voor echtparen) met een mooi eigen tuintje.

Vrijblijvend contact opnemen kan via dussen@herbergier.nl of telefonisch: 0416-391004

(tekst gaat verder onder de foto)

Foto: Herbergier Dussen

Herbergier Arnhem

Arjen en Nina zijn de ondernemers van de allereerste Herbergier in Nederland. Op hun website geven ze een mooi beeld van het leven in hun Herbergier waar momenteel een kamer beschikbaar is. Het gaat om een kamer van 60m2, voorzien van eigen sanitair en een balkon met uitzicht op de Martinus en Eusebius. "De ruimte is uitermate geschikt voor echtparen", zo schrijven ze.

Contact opnemen kan via arnhem@herbergier.nl of telefonisch: 06-41916019

Foto: Herbergier Arnhem

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!