Werken in een Herbergier? Bekijk hier de vacatures!

Werken
Jan de Gier

Lijkt het je leuk om te werken in een Herbergier? Diverse vestigingen door het hele land hebben momenteel vacatures openstaan. In dit bericht aandacht voor een viertal Herbergiers op zoek naar versterking.

Herbergier Blerick van ondernemers Hetty & Louis zoeken ‘mensen die op een creatieve manier de bewoners de gevraagde zorg kunnen bieden en daarbij denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden’. Naast een verzorgende IG zijn ze ook op zoek naar oproepkrachten en vrijwilligers. De gehele vacature vind je HIER en reageren kan via blerick@herbergier.nl.

Foto: Herbergier Oudenbosch

Zorgondernemers Henk & Wendy zijn wij op zoek naar enthousiaste oproepkrachten en vakantiemedewerkers om het team van Herbergier Oudenbosch te versterken bij vakanties en open diensten. Reageren kan via oudenbosch@herbergier.nl. De hele vacature bekijk je HIER.

Verpleegkundige

Herbergier Dronrijp zoekt een verpleegkundige voor minimaal 24 tot 32 uur per week. Een ruime PG-ervaring is een pré, maar vooral veel affiniteit met ouderen met dementie. Reageren kan via dronrijp@herbergier.nl t.a.v. zorgondernemers Ed & Sofie. De hele vacature bekijk je HIER.

Herbergier Bartlehiem heeft dan wel geen openstaande vacature momenteel, maar nodigen geïnteresseerden van harte uit toch te solliciteren. Wie weet is er immers een samenwerking in de toekomst mogelijk. Lees de oproep HIER!

(Benieuwd naar vacatures bij Herbergiers in jouw omgeving? Bekijk dan al onze Vestigingen en houd de site van de betreffende Herbergier in de gaten.)

Foto: Herbergier Bartlehiem