Werken in een Herbergier? Bekijk hier de vacatures!

Werken
Jan de Gier

Lijkt het je leuk om te werken in een Herbergier? Diverse vestigingen door het hele land hebben momenteel vacatures openstaan. In dit bericht aandacht voor een viertal Herbergiers op zoek naar versterking.

Herbergier Blerick van ondernemers Hetty & Louis zoeken ‘mensen die op een creatieve manier de bewoners de gevraagde zorg kunnen bieden en daarbij denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden’. Naast een verzorgende IG zijn ze ook op zoek naar oproepkrachten en vrijwilligers. De gehele vacature vind je HIER en reageren kan via blerick@herbergier.nl.

Foto: Herbergier Oudenbosch

Zorgondernemers Henk & Wendy zijn wij op zoek naar enthousiaste oproepkrachten en vakantiemedewerkers om het team van Herbergier Oudenbosch te versterken bij vakanties en open diensten. Reageren kan via oudenbosch@herbergier.nl. De hele vacature bekijk je HIER.

Vacatures verpleegkundige

Herbergier Dronrijp zoekt oproepkrachten voor in de zomerperiode. Zij zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG en/of tot Helpende Zorg en Welzijn (Plus) niveau 2. Ook als je een opleiding in de zorg volgt tot mbo Verpleegkundige, Verzorgende IG of Helpende Zorg en Welzijn ben je welkom om te reageren via dronrijp@herbergier.nl t.a.v. zorgondernemers Ed & Sofie. De hele vacature bekijk je HIER.

Herbergier Bartlehiem heeft dan wel geen openstaande vacature momenteel, maar nodigen geïnteresseerden van harte uit toch te solliciteren. Wie weet is er immers een samenwerking in de toekomst mogelijk. Lees de oproep HIER!

(Benieuwd naar vacatures bij Herbergiers in jouw omgeving? Bekijk dan al onze Vestigingen en houd de site van de betreffende Herbergier in de gaten.)

Foto: Herbergier Bartlehiem

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!