Ontdek het zorgondernemerschap in Herbergier Oldeberkoop

Events
Jan de Gier

Terug naar de eenvoud: gewoon wonen en leven. Dat is het motto van Albert en Bert, zorgondernemers van Herbergier Oldeberkoop. Wil jij net als hen het verschil maken voor een ander en de vrijheid ervaren van het zorgondernemerschap? Bezoek dan de infomiddag op donderdag 22 augustus. Albert en Bert openen hun deuren en laten je de sfeer proeven van het leven in de Herbergier. Samen met jouw partner klaar voor deze nieuwe stap in je zorgcarrière? Ga naar het aanmeldformulier!

Albert en Bert runnen samen hun Herbergier gevestigd in de eerste landbouwschool van Nederland, gebouwd in 1922. Het pand beschikt over 17 appartementen. Het stel organiseert de infomiddag om mensen uit de zorg kennis te laten maken met deze andere manier van zorgen voor mensen met dementie.

Mensgericht zorgen

“Ons uitgangspunt is dat bewoners optimaal tot hun recht komen als ze zo gewoon mogelijk kunnen leven”, vertellen de zorgondernemers daarover. “In Herbergier Oldeberkoop wordt de zorg aangepast aan de persoon en niet andersom. Wij leveren mensgerichte zorg.” Kenmerkend is ook de huiselijkheid in een Herbergier en de deuren die niet op slot gaan. Mensen die dit met eigen ogen willen zien en de sfeer willen proeven zijn van harte welkom 22 augustus.

Hieronder alvast een voorproefje:

Herbergier Oldeberkoop

Van zorgverlener naar zorgondernemer

  • Ben jij werkzaam in de ouderen/dementiezorg?
  • BIG-geregistreerd en toe aan meer zelfstandigheid en vrijheid als zorgverlener?
  • Wil jij je zorghart volgen en de zorg organiseren op jouw manier?
  • Klaar om een team gedreven medewerkers aan te sturen?
  • Is jouw partner ook klaar voor dit avontuur? 

Aanmelden voor de infomiddag in Oldeberkoop kan HIER!

Andere optie is de Infoavond in Emmen (Drenthe) op donderdag 14 november! Aanmelden voor Emmen kan HIER.

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!