10 nieuwe Herbergiers in ontwikkeling!

Zorgondernemerschap

Nederland telt op dit moment 45 Herbergiers en dat aantal gaat de komende jaren flink groeien. Naar schatting zullen er in 2050 immers meer dan 620.000 mensen dementie hebben. Een passende woonplek vinden voor al deze mensen wordt een belangrijke uitdaging binnen onze samenleving. Daar zullen wij als innovatieve zorgformule ons steentje aan bij dragen. Wij kunnen daarom met trots aankondigen dat er de komende 2 jaren minimaal tien nieuwe Herbergiers worden geopend! O.a. in Assen, Almelo, Vianen, Terborg, Voorthuizen, Leimuiden, Lage Vuursche en Vught (twee vestigingen).

Gezocht! Stellen die een nieuwe Herbergier van de grond willen opbouwen. 
De komende maanden zullen op deze pagina de nieuwe locaties worden gepresenteerd, waarvoor zorgondernemers worden gezocht.

Herbergiers in Vught

In Vught wordt een prachtig rijksmonument omgetoverd tot twee Herbergiers. Het monument is gelegen op zorgpark Voorburg. De oplevering vindt naar verwachting eind 2022 plaats. Gezocht! Twee koppels om deze Herbergiers op de kaart te zetten in Noord-Brabant.  Ooit verbleven er dames van stand in het paviljoen en was het onderdeel van de instelling Huize Voorburg. In de volksmond heette het toen nog een gesticht. Men wilde hier, buiten de stad, een gesticht bouwen voor geesteszieken, van “zwakwoelenden” tot “onooglijken”, (bron: Geschiedenis van Zorgpark Voorburg, Goos Zwanniken). Met de herontwikkeling tot warm thuis voor ouderen met dementie, begint een nieuwe hoofdstuk voor het paviljoen.

Van de grond opbouwen

Bij Herbergier Vught heb je als ondernemers volop de ruimte om de Herbergier vanaf de grond op te bouwen. Dit vertaalt zich in het inrichten van de Herbergier (van vloeren tot keuken etc), het samenstellen van een gepassioneerd team en de bewonersgroep. Een bijzonder leerzame reis, waarbij je een historisch pand nieuw leven inblaast als liefdevol thuis voor zo’n 16 mensen met dementie.

Ondanks de vrijheid van het ondernemerschap, kan je altijd vertrouwen op de ondersteuning van franchise De Drie Notenboomen. Terwijl jullie ondernemen en zorgen, biedt De Drie Notenboomen de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Via het lerend netwerk kunnen Herbergier-ondernemers kennis uitwisselen en van elkaar leren. 

Het feit dat er twee Herbergiers naast elkaar liggen, kan een hoop voordelen met zich meebrengen voor de toekomstige ondernemers. De zorgkoppels kunnen ontdekken hoe ze elkaar eventueel kunnen versterken. Ze zouden bijvoorbeeld elkaars achterwacht kunnen zijn of bedrijfsvoorzieningen delen. Dit is uiteraard afhankelijk van de behoeftes van de zorgondernemers.

Interesse? Meld je aan bij de informatiebijeenkomst

Benieuwd naar de mogelijkheden en ben jij (of jouw partner) BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Herbergier-ondernemerschap. Leer meer over de voordelen van een eigen Herbergier en laat je inspireren door de wereld van franchise in de zorg.

Delen: